Информация

flagПРАКТИКИТЕ ПО ЙОГА ВКЛЮЧВАТ:

Начална релаксация. Тя освобождава ума от мислите и тревогите на ежедневието, успокоява и отпуска тялото, за да го подготви за изпълнението на физическите пози (асани).

Серия от асани, които разтягат мускулите и сухожилията, раздвижват и смазват ставите, тонизират мускулатурата, изправят и огъвкавяват гръбнака, подобряват кръвообращението и стимулират изчистването на организма, масажират вътрешните органи и като цяло ревитализират тялото и успокояват ума. Асаните са добре обяснени и демонстрирани.

Дихателни техники, които насищат тялото с кислород, спомагат за изчистване на токсините от кръвта и успокояват и балансират ума.

Заключителна релаксация с визуализации. Спомага за физическо отпускане на тялото след практиката. Визуализацията е един от най-мощните методи за преобразуване на нашата действителност чрез създаването на мисловни модели, които се залагат в подсъсзнанието.

* * *

Студио „YOGA LIFE” разполага с топла и слънчева зала и съблекалня. Ще ви предоставим всичко необходимо за едно занимание по йога – качествени и удобни постелки, одеяла и приятна обстановка. Не е нужно да разполагате със специално облекло. Просто си осигурете удобен спортен екип, в който да се чувствате комфортно!

“Здравето не е отсъствие на болест. То е динамичен израз на това доколко си способен да се радваш на живота и да обичаш.”

Шри Шри Рави Шанкар